” ZILELE RECOLTEI IN OLT- ROMANATI!!

                                        CARACALUL INTRA IN MARE SARBATOARE!! 

Festivalul ” ZILELE RECOLTEI IN OLT- ROMANATI ” isi deschide portile in centrul orasului Caracal, in Piata Primariei, incepand de vineri, 13 Octombrie, pana duminica 15 Octombrie, pentru a sarbatori impreuna!

Va invitam in acest week-end la un adevarat Festin al toamnei:” Festivalul Zilele Recoltei”, eveniment incarcat de voie buna, distractie si concerte in fiecare seara.

Va asteptam cu must, vinuri si bere din belsug, pastramuri si gratare incinse la maxim, dar si produse traditionale numai bune pentru camara de toamna: dulciuri, dulceturi, afumaturi si branzeturi, si multe alte bunatati.

Concerte de exceptie in fiecare seara: Cristian Rizescu, Dj Rynno & Sylvia, Noaptea Tarziu, Reyna Vox, Prometeu, Trupa Datina, Emilia Dorobantu, Marius Magureanu, Nicu Dumitrica, Saveta Bogdan, Ionut si Gabriela Ciobanu, Zorina Balan, artisti de seama ai folclorului romanesc si ai muzicii usoare.

Va asteapta cel mai mare si frumos parc de distractie, pentru cei mari si cei mici, surprize multe de dimineata si pana seara tarziu!