Graphic1Zilele Municipiului Curtea de Arges incep cu voie buna din data de 7 august 2015, in fata Salii de Sport din Curtea de Arges.
Timp de 9 zile, pana in 15 august 2015, va asteptam cu muzica buna, dance si folclor traditional si international, terase imbelsugate cu carnuri aromate, vinuri si bere rece, parc de distractii pentru cei mici si cei mari si cel mai mare targ de produse traditionale.
Te asteapta zeci de produse traditionale, gratarele sunt incinse la maxim si stropite cu bere rece din belsug de la Golden Brau! De asemenea, trecătorii se pot înfrupta din bunatatile pregătite chiar sub ochii lor de către bucătari iscusiţi: gulas, mititei, pastramuri, gratare etc..
Distractia pentru cei mari si cei mici este asigurata de cel mai mare si frumos parc de distractii, PINK PARK!
Zilele orasului Arges vor fi animate in fiecarea seara de artisti  precum: COMPACT, PROCONSUL, AUREL TAMAS, CORINA, MATTEO, VESCAN, LIGIA BAND, DJ. HARRA si multi altii.
Nu mai sta..noi stingem canicula!!!!
Alaturi de noi avem cea mai rece si gustoasa bere de la GODEN BRAU, Sponsor Oficial al evenimentului FUCHS CONDIMENTE, Parneri media: Arges Expres, Radio Arges si Ziarul Argesenilor.