AFIS.SLATINA.PRINTZilele Municipiului Curtea de Arges incep cu voie buna din data de 7 august 2013, la Stadionul Municipal din Curtea de Arges. Timp de 9 zile, pana in 15 august 2013, ii vom surprinde pe argeseni cu muzica buna, dance si folclor traditional si international, terase imbelsugate cu carnuri aromate, vinuri si bere rece, parc de distractii pentru cei mici si cei mari, si cel mai mare targ de produse traditionale.
Balciul de altadata se va organiza tot pe stadionul Municipal din Curtea de Arges!
Te asteapta zeci de produse traditionale, gratarele sunt incinse la maxim si stropite cu bere rece din belsug de la Golden Brau!  Distractia pentru cei mari si cei mici este asigurata de cel mai mare si frumos parc de distractii!

Zilele orasului Arges vor fi animate in fiecarea seara de artisti  precum: Alb-Negru, Connect R, Simona Nae, Celia, Ralflo, Dj Rynno & Silvia, Ami, CRBL, Petrica matu Stoian, Festivalul Internatuonal de Folclor reprezentat de grupuri folclorice din Romania, Brazilia, Mexic, Moldova, Bulgaria etc.
Va promitem un festival plin de distractie! Pe langa toate aceste surprize, vom aduce pentru voi zeci de comercianti veniti din toate colturile tarii si de peste hotare ce va vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmare, carnuri afumate, cozonaci, preparate unguresti, cele mai bune vinuri asezonate lângă diversitatea de preparate, brănzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce şi minunate exponate lucrate manual, de meşteri populari, a căror măiestrie dau viaţă amintirilor. De asemenea, trecătorii se pot înfrupta din bunatatile pregătite chiar sub ochii lor de către bucătari iscusiţi: gulas, mititei, pastramuri, gratare etc..
Nu mai sta..noi stingem canicula!!!!
Pentru detalii si rezervari: contact@visionimprove.ro
Tel: 0747/869686, 0724/ 196094, 0747/934148, 0743/074409