identitate-vizuala01Vision Improve ofera tuturor clientilor interesati, servicii premium pentru crearea de identitate vizuala. Ce este identitatea vizuala? Identitatea vizuala este un sistem de reguli si recomandari de aplicare si dezvoltare a elementelor vizuale fundamentale ale marcii: semnatura vizuala (logo – slogan), culori, fonturi, atitudine vizuala. Scopul acestui sistem este de a asigura coerenta, stabilitatea si dezvoltarea armonioasa in timp a imaginii marcii pe care dumneavoastra o construiti.

Avantajele oferite de recunoasterea brand-ului (al afacerii), au fost recunoscute de la inceputul timpului si reprezinta unul din scopurile principale ale departamentelor de marketing din toata lumea. Este, de asemenea, un proces delicat deoarece aceasta recunoastere nu trebuie asociata cu plictiseala si repetitie.

IdentitateConceperea identitatii vizuale si a imaginii, consta in designul logo-ului, designul cartilor de vizita, personalizarea cu antet a consumabilelor de birou, documentelor interne si manualelor, realizarea de materiale publicitare si brosuri tiparite, crearea site-ului web al firmei/companiei dumneavoastra si a unui CD de prezentare multimedia.

Toate aceste elemente, adunate impreuna, ofera identitatea vizuala a firmei/companiei dumneavoastra. Este necesar ca toate sa contina elemente care sa va identifice pe dumneavoastra si numai pe dumneavoastra de la prima privire.