ZARNESTI.PRINTIncepand de vineri 24 mai 2013, si pana duminica, 26 mai, va asteptam in centrul Zarnestiului, la Festivalul Berii, eveniment ce face parte din turneul ROMANIAN MUSIC TOUR, cu care ne vom prezenta in 15 orase din tara. Vor concerta: Andreea Balan, Puya, Celia, Silvia & Dj. Rhyno, Hara, ansambluri de muzica populara si nume mari din folclorul romanesc. Va mai asteapta un frumos parc de distractie, terase cu gratare si bere, dulciuri si produse traditionale.Va promitem un week-end plin de distractie!
Pe langa toate aceste surprize, vom aduce pentru voi  zeci de comercianti veniti din toate colturile tarii si de peste hotare  ce va vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmare, carnuri afumate, cozonaci, preparate unguresti, cele mai bune vinuri asezonate lângă diversitatea de preparate, brănzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce şi minunate exponate lucrate manual, de meşteri populari, a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.
De asemenea, trecătorii se pot înfrupta din bunatatile pregătite chiar sub ochii lor de către bucătari iscusiţi: gulas, mititei, pastramuri, gratare etc.
Intrarea este liberă pentru toţi cei care doresc să petreacă câteva ore de relaxare în lumea specialităţilor culinare.
rmtFestivalul ROMANIAN MUSIC TOUR este organizat de Vision Improve în parteneriat cu Sprint Media Group si Primaria Orasului Zarnesti.
Va aşteptăm cu drag şi voie bună!
http://www.youtube.com/watch?v=2eTbe5CZ1A4