AFIS.SLATINA.PRINTIncepand cu 1 august 2013 si pana duminica, 4 august, va asteptam la cea mai mare petrecere estivala, la Palatul Justitiei, in centrul Slatinei, la Romanian Music Tour!!!!
Noi aducem berea si gratarele, tu voia buna si cheful de distractie!!!
Te asteapta zeci de produse traditionale, gratare sunt incinse la maxim si stropite cu bere rece din belsug de la Golden Brau!
Distractia pentru cei mari si cei mici este asigurata de cel mai mare si frumos parc de distractii!
Spectacole de exceptie in fiecare seara cu Shift, Whats Up, Mayari Project, Simona Nae, Bere Gratis, Dora Ungureanu, Mirela Zisu, Vasilica Dinu, Mirela Constantin, Olguta Berbec si multi altii!
Va promitem un week-end plin de distractie! Pe langa toate aceste surprize, vom aduce pentru voi zeci de comercianti veniti din toate colturile tarii si de peste hotare ce va vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmare, carnuri afumate, cozonaci, preparate unguresti, cele mai bune vinuri asezonate lângă diversitatea de preparate, brănzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce şi minunate exponate lucrate manual, de meşteri populari, a căror măiestrie dau viaţă amintirilor. De asemenea, trecătorii se pot înfrupta din bunatatile pregătite chiar sub ochii lor de către bucătari iscusiţi: gulas, mititei, pastramuri, gratare etc..
Evenimentul este organizat de Vision Improve, Sprint Media Group si Art Star Mega Show in parteneriat cu Primaria Municipiului Slatina !
Nu mai sta..noi stingem canicula!!!!
Pentru detalii si rezervari: contact@visionimprove.ro
Tel: 0747/869686, 0724/ 196094, 0747/934148, 0743/074409