CURTEA.ARGES.PRINTCurtea de Arges intra in sarbatoare  o data cu debutul turneului ROMANIAN MUSIC TOUR 2013.
Incepand de vineri 17 mai si pana duminica 19 mai, iubitorii de bere, gratare si muzica sunt  invitati sa petreaca timp de trei zile la Stadionul Municipal din Curtea de Arges la cel mai mare  festival turneu, ce vizeaza 13 orase din toata romania.
“ROMANIAN MUSIC TOUR” reprezinta invitatia pe care organizatorii o adreseaza tuturor romanilor din orasele turneului, si nu numai, sa petreaca romaneste alaturi de formatii romanesti, etno si dance, dar si alaturi de nume mari din folclorul autohton. In spatii deschise spectaculoase, cu rezonantarmt naturala va patrunde muzica romaneasca de cea mai buna calitate, si se va amplasa o scena si doua ecrane cu led-uri, programul artistic urmand a se desfasura incepand cu vineri si pana duminica. Suportul tehnic va cuprinde o scena de 10 m x 8 m, precum si instalatiile necesare de sunet si de lumini.
Pe parcursul turneului veţi fi aşteptaţi si de producători şi meşteri populari atat din diverse zone ale ţării, cat si internationali, iar pentru cei mici si cei mari va fi amplasat cel mai mare parc de distractii. La târg veţi mai găsi reunite laolaltă produse tradiţionale, preparate din carne, brănzeturi, Kurtos Kalacs turtă dulce, dar şi minunate exponate lucrate manual, de meşterii populari a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.
Saptamana acesta, la Curtea de Arges, organizatorii promit distractie pentru toti participantii alaturi de preparerea in natura a produselor traditionale romanesti si internationale unguresti:  paine de casa, fasole cu ciolan la ceaun, gulas, mici etc., iar atmosfera va fi sustinuta de artisti precum: Alb- Negru, Andreea Balan, Hara, Tha Dada, Moriss si multe alte nume sonore din muzica romaneasca.
Zilnic, va asteptam de la orele 9 dimineatza pana seara tarziu. Intrarea este liberă. Va aşteptăm cu drag şi voie bună!
Vision Improve
Str. Aurel Vlaicu, nr. 59, Brasov
Pers. de contact: Dl. Marius Adam
Tel: 0747.869686
E-mail: contact@visionimprove.ro