CARACAL.printIncepand de vineri 19 iuliei 2013, si pana duminica, 221 iulie , va asteptam in centrul orasului Caracal, la o alta parte a turneului ROMANIAN MUSIC TOUR, cu care ne vom prezenta in 15 orase din tara. Vor concerta: Shift, Whats Up, Simona Nae, Dj Rynno & Silvia, ansambluri de muzica populara si nume mari din folclorul romanesc. Va mai asteapta un frumos parc de distractie, terase cu gratare si bere, dulciuri si produse traditionale.Va promitem un week-end plin de distractie!
Pe langa toate aceste surprize, vom aduce pentru voi zeci de comercianti veniti din toate colturile tarii si de peste hotare ce va vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmare, carnuri afumate, cozonaci, preparate unguresti, cele mai bune vinuri asezonate lângă diversitatea de preparate, brănzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce şi minunate exponate lucrate manual, de meşteri populari, a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.
De asemenea, trecătorii se pot înfrupta din bunatatile pregătite chiar sub ochii lor de către bucătari iscusiţi: gulas, mititei, pastramuri, gratare etc.
Intrarea este liberă pentru toţi cei care doresc să petreacă câteva ore de relaxare în lumea specialităţilor culinare.

contact@visionimprove.ro