PROP2     În Parcul Naţional din Capitală s-a furat startul Sărbătorilor Pascale! În perioada 26 aprilie – 4 mai, iepuraşul se aprovizionează de la „Târgul de Paşte”
Cea mai mare pască pregătită vreodată la un târg de produse  tradiţionale îi aşteaptă pe bucureşteni sâmbătă, începând cu ora 10, în Sectorul 2. Pentru prepararea ei, vor munci la foc continuu, 5 din cele mai iscusite gospodine din Moldova, venite tocmai din Botoşani, care vor epuiza peste 200 de kilograme de făină, zeci de kilograme de brânză de casă şi stafide. La final, pasca, lungă de 15 metri, va fi servită pofticioşilor.
De asemenea, în alte 4 cuptoare se vor pregăti, tot la foc continuu, cozonaci tradiţionali, numai buni pentru masa de Paşte. Bineînţeles, nu vor lipsi ouăle încondeiate, cele mai bune bucate pentru masa de Paşte, vinuri alese, preparate din carne, brănzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce şi minunate exponate lucrate manual de meşterii populari.
De asemenea, trecătorii se pot delecta cu preparatele alese, pregătite chiar sub ochii lor: mici, cărnuri afumate, cozonaci, prăjituri de casă, plăcinte ardeleneşti, preparate din carne de miel şi… multe altele!
Trecătorii pot admira şi expoziţia de iepuraşi vii, păsări exotice, păuni, fazani, găini şi porumbei, care are loc pe toată perioada târgului. Iubitorii de animale pot pleca acasă cu un exemplar, contra unei sume modice.
Festivalul este organizat de Vision Improve în parteneriat cu Primaria Sectorului 2.
Intrarea este liberă pentru toţi cei care doresc să petreacă câteva ore de relaxare în lumea specialităţilor culinare.