Din vremuri străvechi când se păstrau cu sfinţenie reţete gustoase cu bucate preparate doar la zile mari de sărbătoare. Aducem legendele culinare cu gust ales şi arome savuroase în Parcul Naţional din Sectorul 2, la FESTIVALUL NEDEIA DE MAI!
Transhumanța în spațiul românesc a fost practicată din vechime în regiunea Brașovului și Sibiului de unde am adus producătorii autentici ce păstrează tradiţia. Păstoritul este perceput în mitologia noastră ca un drum cu caracter sacru, asemănat drumului Soarelui pe cer, pe parcursul anului.

Zeci de producători şi meşteri populari iscusiţi, veniţi din toate colţurile ţării, vă aşteaptă în Parcul Naţional din Capitală, cu produse pe alese. Vă puteţi înfrupta din grătare aromate, bulz tradiţional, pregătit de cele mai iscusite gospodine, grătare, mititei, frigărui şi fripturi. Toate aceste bunătăţi vor fi stropite cu bere… din belşug!
În plus, comercianţii vă oferă cele mai originale cadouri, decoraţiuni şi obiecte de artizanat, realizate de către artişti handmade, dar şi dulciuri variate (turtă dulce, kurtos kalacs, îngheţată, siropuri şi dulceţuri, toate, pregătite în casă).
Iar, pentru că petrecerea să fie completă, vom aduce la festival muzică pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele: etno, dance dar şi folclor autohton.
Intrarea este liberă de dimineaţă şi până seara târziu!!

Pentru detalii suplimentare: 0747869686, 0724196094,0747869686