PROP2În Joia Mare, iepuraşul va face un popas în Parcul Naţional din Capitală, la Târgul de Paşte, unde va încondeia peste 1000 de ouă, într-un cazan de 500 de litri. Ouăle vor fi vopsite în mod tradiţional, cu foi de ceapă şi trifoi, chiar sub ochii trecătorilor. La final, aceştia le pot achiziţiona contra unor sume modice.
De asemenea, în 4 cuptoare, se va coace, la foc continuu, drob de miel tradiţională, nelipsită de pe mesele românilor în ziua de Paşte. Trecătorii pot gusta şi din deliciosul stufat de miel, pregătit de cele mai iscusite gospodine, venite din toate colţurile ţării. Nelipsiţi vor fi şi cozonacii tradiţionali, proaspeţi, pufoşi şi bine rumeniţi.
Bineînţeles, în coşul de cumpărături pentru masa de Paşte, puteţi adăuga şi vinuri alese, preparate din carne, brănzeturi, Kurtos Kalacs şi turtă dulce.
Negustorii vă aşteaptă şi cu mici, cărnuri afumate, cozonaci, prăjituri de casă, plăcinte ardeleneşti, preparate din carne de miel şi… multe altele!
Trecătorii pot admira şi expoziţia de iepuraşi vii, păsări exotice, păuni, fazani, găini şi porumbei, care are loc pe toată perioada târgului. Iubitorii de animale pot pleca acasă cu un exemplar.
Festivalul este organizat de Vision Improve în parteneriat cu Primăria Sectorului 2.
Intrarea este liberă pentru toţi cei care doresc să petreacă câteva ore de relaxare în lumea specialităţilor culinare.
Va asteptam!!!