Targurile.primaverii.printO plăcintă cu brânză – gigant în formă de inimă, de aproape 50 de kilograme, va fi pregătită sâmbătă, pe platforma Complexului Comercial Piaţa Obor, în cadrul unei noi ediţii a Târgului de Dragobete. Delicatesa se adresează, în special îndrăgostiţilor dar şi iubitorilor de dulciuri.
Prepararea acesteia va începe la ora 10 şi, ca ingrediente, vor fi folosite peste 30 de kilograme de făină, 20 de ouă, 15 kilogramde de brânză , lapte şi stafide, din plin.
De asemenea, tot pentru îndrăgostiţi, gospodinele vor pregăti turtă dulce şi pâine, tot în formă de inimă, dar şi zeci de sortimente de dulciuri, cozonaci, gemuri şi prăjituri de casă.
Nelipsite de la festinul culinar vor fi, bineînţeles, preparatele tradiţionale precum sărmăluţele cu mămăliguţă, gulaşul unguresc, fasolea la ceaun cu ciolan afumat, dar şi pastrama de berbecuţ, cârnăciorii de pleşcoi şi multe alte bucate, care vor sfârâii pe grătare, de la primele ore.
Meşterii populari au venit şi ei la eveniment, cu cele mai frumoase cadouri si exponate lucrate manual, perfecte pentru a vă surpinde jumătatea, într-o zi atât de specială.
Târgul de Dragobete se va desfăşura în perioada 21 – 24 februarie, pe platforma Complexului Comercial Piaţa Obor, din sectorul 2 al Capitalei.
Vă aşteptăm cu drag!