AFIS.HALLOWEEN.PRINTVă așteaptăm week-endul acesta în Parcul Național din Capitala la cea mai ÎNGROZITOARE petrecere românescă,  plină de bunătăți și surprize la Festivalul Bunatatilor Romanesti!
Vă invităm la un adevărat ospăţ  îngrozitor de gustos cu cea mai mare PLĂCINTĂ CU DOVLEAC  și zeci de kilograme de DULCEAȚĂ  DE  DOVLEAC  pregătită char sub ochii trecătorilor.
Iar într-un week-end atât de special nu vor lipsi produsele tradiționale și grătarele: pastramă la proțap și  la ceaun, sărmăluțe cu  mămăligă, mititei ce vor sfârâi pe gătarele încinse de la primele ore, dar nici berea si vinul, care vor curge din belşug şi alte bunătăţi ce lasă „gura apă” oricărui gurmand.
Iar ca ospăţul să fie deplin vă aşteptăm cu plăcinte şi cozonaci din toate zonele ţării: plăcinte poale’n brâu, plăcinte boieresti, placinte ardelenesti servite cu horincă „ca la mama ei”, plăcintă Dobrogeană, plăcinte-n foi dulci sau sărate, cu dovleac sau mere, stropite din belşug cu must proaspăt stors şi vin în căni de lut, cum îi place la haiduc.
Organizatorii s-au pregătit şi cu o gamă variată de produse tradiţionale ce fac cinste targului: dulciuri, brânzeturi, afumături şi pâine de casă, coaptă în cuptoarele amenajate “în buricul târgului”!
Meşterii populari au venit şi ei la festival, cu cele mai frumoase cadouri si exponate lucrate  manual.
Tarafuri cu muzica de petrecere, show-uri culinare si surprize in fiecare zi!
Intrarea este libera!