UntitledCel mai mare parc de distractii si regal pescaresc la “Festivalul Scrumbiilor in Cinstea Floriilor”!!!!, pe Aleea Belvedere din Parcul National- Sector 2 Bucuresti!
Week-endul acesta te asteptam pe Aleea Belvedere din Parcul National la Festivalul dedidat Sarbatorii de Florii! Si pentru ca ii sabatorim pe toti cei ce poarta nume de flori, vom aduce in fata trecatorilor cea mai frumoasa expozitie florala!
Printre vedetele festivalului vor fi si sutele de sortimente de peste,  storceagul pescaresc, saramura de crap, pastrav si crap la protap, crochete si chiftelute de hamsii si scoici, cabanos de somon, mititei din peste si somon, sarmalute in foi de vita din peste servite cu mamaliguta, usturoi si lamaie dupa truda gospodinelor sosite din toate zonele tarii.
Iar la un asa festin strasnic nu vor lipsi gratarele ce for sfarai de la primele ore ale diminetii cu sute de sotimente de peste: nisetru, scrumbie, dorada, crap, somon, biban, stiuca, macrou, pastrav, dar si sute de kilograme de fructe de mare, caracatita, creveti, scoici si hamsi pane, rapane etc.
Nu vor lipsi nici produsele de post, dar si alte bunatati pentru pofticiosi, dulciuri, dulceturi, branzeturi, afumaturi, paine de casa si minunate exponate lucrate manual, de meşterii populari a căror măiestrie dau viaţă amintirilor. Atmosfera va fi întreținută de muzică populară românească, dar și de petrecere.

Inedit va fi parcul de distractii pentru toata familia dar si expozitia de flori din “buricul” targului!!!

Va aşteptăm cu drag şi voie bună!