AFIS.RUSALII.PRINT        SHOW GASTRONOMIC de Rusalii pe ALEEA BELVEDERE din Parcul Național – PLĂCINTA CIREȘARĂ GIGANT și peste 500 de kg. de DULCEAȚĂ DE CIREȘE
Week-end prelungit de distracție pe  ALEEA BELVEDERE din Parcul Național la Festivalul dedidat Sărbătorii Rusaliilor
Târg de vară, până-n seară începând de vineri, 17 iunie 2016, și până luni, de Rusalii, 20 iunie 2016!
Organizatorii vor pregăti Sărbătoarea Rusaliilor încă de sâmbătă dimineață… iar vedeta evenimentului va fi PLĂCINTA-GIGANT DIN CIREȘE, care va cântări aproape o tonă şi va avea 25 DE METRI LUNGIME.
Bucătărese iscusite din Bucovina vor pregăti sâmbătă dis de dimineață PLĂCINTA GIGANT din aluat de poale-n brâu în prepararea căreia  vor folosi 500 de kg de făină, 200 de ouă, 15 kg de drojdie, 15 kg de zahăr, 1 kg de sare și peste 200 DE KG DE CIREȘE.
O alta atracție a festivalului va fi CEAUNUL GIGANT DE 500 DE KG. CU DULCEAȚĂ RĂCORITOARE DE CIREȘE, pregătită de data aceasta de bucătăresele din Maramureș după rețeta tradițională: 1000 de kilograme de cireșe, mii de lămâi și peste 100 de kilograme de zahăr.
Vom stinge canicula în fiecare zi cu tone de litrii de bere rece din belșug, iar distracția e garantată atât pentru cei mici cât și pentru cei mari: momente artistice de muzică lăutărească, tarafuri de muzică populară și cel mai mare parc de distracții pentru prichindei: carusele și topograne gonflabile.
Printre vedetele festivalului vor fi mititeii, sute de sortimente de pește, un  festin strașnic cu  grătare ce for sfârăi de la primele ore ale dimineții cu cărnuri aromate fel de fel.
În plus, comercianţii vă oferă cele mai originale cadouri, decoraţiuni și obiecte de artizanat, realizate de către artişti handmade, dar şi dulciuri variate (turtă dulce, kurtos kalacs, îngheţată, siropuri şi dulceţuri).
Va aşteptăm cu drag şi voie bună!
Pentru detalii suplimentare: 0747869686