Festivalul Pescaresc de Buna VestireBORȘ de pește URIAȘ în Capitală. Peste 2.000 de porții au fost oferite GRATUIT
Festivalul pescăresc de Buna Vestire le-a pregătit vizitatorilor o URIAȘĂ supriză. Uriașă, pentru că organizatorii gătesc în fiecare zi peste 2.000 de porții de borș de pește. Pentru prepararea acestui festin au fost aduși trei bucătari cu greutate din Ungaria. Ei folosesc peste 100 kg de pește care sunt pregătite după metode tradiționale. Crap, știucă, fitofag,novac sunt doar câteva din sortimentele de pește folosit la acest borș uriaș. La Festivalul Pescăresc de Buna Vestire vă puteți delecta cu peste 50 de sortimente gătite din peşte autohton de Dunăre şi din bălţile de munte, precum şi specialităţi din fructe de mare, raci, icre, asezonate cu vinurile alese româneşti.

Printre ele se află gulaş, papricaş, mici, crochete, chifetele, toate făcute integral din pește, după cum spune Marius Adam, unul din organizatorii acestui eveniment. Suprizele nu se opresc aici. Potrivit lui Marius Adam, vizitatorii mai pot degusta și o specialitate din carne de rechin. De asemenea, producătorii de produse tradiționale românești au adus și mancăruri de post, dar şi dulciuri, dulceţuri, brânzeturi şi afumături.

Atmosfera este întreținută de Taraful Nicu Spătaru care cântă muzică populară românească, dar și de petrecere. Dacă doriți să degustați din aceste bunătăți sunteți așteptați până luni, 25 martie, în Parcul Național din Capitală (lângă Arena Nationala), la Centrul Cultural Mihai Eminescu. Târgul este organizat de Vision Improve în parteneriat cu Primăria Sectorului 2. Intrarea este liberă.

http://www.ziarulring.ro/stiri/bucuresti/208838/BOR-de-pe-te-URIA-in-Capitala-Peste-2-000-de-por-ii-au-fost-oferite-GRATUIT

FESTIVALUL PESCĂRESC …de Buna Vestire !

          Panou.PRINTVino in Parcul National incepand de joi, 21 martie, si pana luni, de Buna Vestire, 25 martie, sa te infrupti din bunatatile de peste puse la dispozitie de organizatorii Festivalului Pescaresc…de Buna Vestire. Cel mai mare bors de peste va fi gazda, alaturi de prietenul sau gulasul unguresc din peste si cumatrul papricas. Cei mai gustosi mici din peste vin si ei la ospat, iar din vremea scrumbiei nu putea lipsi. Multe alte bunatati din peste autohton de Dunare si din baltile de munte cu pastrav va astepta alaturi de specialitatile din  fructe de mare, raci, icre, care se imprietenesc de minune cu vinurile alese romanesti.

Nu vor lipsi nici produsele de post, dar si alte bunatati pentru pofticiosi, dulciuri, dulceturi, branzaturi, afumaturi, si minunate exponate  lucrate manual, de meşterii populari a căror măiestrie dau viaţă amintirilor. Festivalul este organizat de Vision Improve în parteneriat cu Primăria Sectorului 2, iar ntrarea este liberă. Va aşteptăm cu drag şi voie bună

Cum a fost?