afis mititeiAnul acesta, ziua de 1 Mai Muncitoresc o sarbatorim in week-endul 12 mai -15 mai la FESTIVALUL MICULUI CEL MARE din Parcul National !!!
Sute de kilograme de mititei traditionali, de peste si de curcan vor fi pregatiti in fata trecatorilor, si pentru ca asistăm la un eveniment dedicat in exclusivitate mititeilor, anul acesta vom avea si o premiera: MITITELUL GIGANT  de 20 de metri, pregatit sambata, dis de dimineata, sub atenta supraveghere a brandului micilor din Bucuresti  COCOSATUL!!!
Zeci de producători şi meşteri populari iscusiţi, veniţi din toate colţurile ţării, vă aşteaptă  în Parcul National din Capitală, cu produse pe alese.   Vă puteţi înfrupta din gratare aromate, bulz tradiţional, pregătit de cele mai iscusite gospodine, grătare, mititei, frigărui şi fripturi. Toate aceste bunătăţi vor fi stropite cu bere… din belşug!
În plus, comercianţii vă oferă cele mai originale cadouri, decoraţiuni si obiecte de artizanat, realizate de către artişti handmade, dar şi dulciuri variate (turta dulce, kurtos kalacs, îngheţată, siropuri şi dulceţuri, toate, pregătite în casă).
Pentru cei mici, am amenajat cel mai mare parc de distracţii din Capitală. Iar, pentru ca petrecerea sa fie completă, vom aduce la festival muzică pentru toate gustuirle şi pentru toate vârstele: etno, dance dar şi folclor autohton.
Pentru ca petrecerea să fie una pe cinste, nu va lipsi nici CONCURSUL DE MANCAT MITITEI, in urma caruia se va lesa cu premii alese si substantiale din cadrul targului!!! Pe toti cei ce doresc sa se inscrie la concurs ii asteptam la festival vineri si sambata dimineata!
Va asteptam cu drag !!!