1 MAI MUNCITORESC CU 1 MIC REGESC!

Anul acesta, distracţia de 1 Mai are loc în Parcul Naţional din sectorul 2 al Capitalei. Vă aşteptăm pe toţi la FESTIVALUL MICULUI CEL MARE!
Petrecem 1 MAI MUNCITORESC tot week-endul, începând de joi, 27 aprilie şi până luni, pe 1 mai.
Vedeta festivalului va fi, cum alftel, MICUL! Pregătit în toate formele şi pe toate gusturile: MICUL DOLOFAN, MICUL CEL MAI MIC, şi aşa-zisul MIC REGESC, MICUL DE UN METRU! Vom vedea cine se va încumeta să-l dovedească!
Şi pentru că de 1 Mai toată lumea trebuie să guste un mic, inventăm şi reţete noi pentru cele mai sofisticate gusturi: mici din peşte sau curcan! Indiferent de reţetă, regula e clară: micii trebuie  stropiţi din belşug cu hectolitrii de bere rece!
Pe lângă sutele de mititei, pe grătare se vor perpeli şi frigărui şi fripturi din belşug dar şi tradiţionalul bulz!
Ospăţul nu va fi desăvârşit fără un desert delicios, iar aici oferta e bogată: turtă dulce, kurtos kalacs, îngheţată, siropuri şi dulceţuri, toate, pregătite în casă.
În plus, comercianţii vă oferă cele mai originale cadouri, decoraţiuni şi obiecte de artizanat, realizate handmade de către artişti desăvârşiţi.
Iar, pentru că petrecerea să fie completă, vom aduce la festival muzică pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele: etno, dance dar şi folclor autohton.
Intrarea este liberă de dimineaţă şi până seara târziu!!!
            Pentru informaţii suplimentare: 0747869686, 0724196094, 0743074409