CămAFIS.IOR.PRINTara de toamnă a gosodinelor se mută în acest weekend în Parcul IOR din Capitală. Sute de kilograme de magiun tradiţional de prune, zascuscă, murături şi felurite salate la borcan vă aşteaptă începând de vineri, 24 octombrie 2014, şi pâna duminica, 26 octombrie 2014. Doamnele care vor să aibă o cămară şi mai frumoasă decât cea a bunicii, sunt aşteptate să se aprovizioneze cu cele mai proaspete conserve, dulceţuri şi murături, sută la sută naturale, pregătite chiar sub ochii lor.
În cadrul Festivalului, vă puteţi înfrupta din deliciosul bulz la ceaun, din fasolea  cu ciolan afumat, tochitura ardelenească, sărmăluţele cu mămăliguţă, plăcintele maramureşene, poalele’n brau, dar şi din pâinea proaspătă pe vatră, pregătită în cuptoarele amenajate în aer liber.
Şi, pentru că ne aflăm în plin sezon al recoltelor, pe trecători îi aşteaptă cele mai aromate legume şi fructe proaspete, aduse direct din grădinile agricultorilor.
Să nu uităm nici de meşterii populari, care au venit şi ei la festival, cu cele mai frumoase cadouri si exponate lucrate manual.
Şi, pentru că vremea ţine cu noi în acest sfârşit de săptămână, ne-am gândit şi la cei mici, care se vor putea bucura de distracţia în aer liber, în interiorul spaţiului de joacă, amenajat special pentru ei.
Vă aşteptăm cu drag şi cu voie bună !
Pentru detalii şi rezervări vă rugăm contactaţi echipa Vision Improve!