afis.estivalMare FESTIVAL ESTIVAL  in PARCUL PLUMBUITA din Sectorul 2 Bucuresti
VINO IN PARCUL PLUMBUITA INCEPAND DE VINERI, 28 IUNIE, SI PANA DUMINICA, 30 IUNIE, LA CEA MAI MARE PETRECERE ESTIVALA!!!
Noi aducem berea si gratarele, tu voia buna si chef de petrecere!!! Te asteapta zeci de produse si preparate traditionale si cel mai mare parc de distractii pentru cei mici!
Vom intampina luna lui CUPTOR cu felurite sortimente de inghetata, siropuri,  dulceturi, preparate traditionale din carnuri aromate, branzeturi, turta dulce, kurtos kalacs,  si minunate exponate lucrate manual de mesteri populari autentici.
Tot in Parcul PLUMBUITA veti gasi cele mai originale cadouri pentru cei ce sarbatoresc Sf. Petru si Pavel in  acest week-end, prajituri de casa, decoratiuni si obiecte artizanat realizate de catre artisti handmade.
Pentru toti cei prezenti la PETRECERE vor sfarai gratare cu mititei,frigarui si fripturi, iar toate aceste bunataturi vor fi stropite cu bere din belsug. Si pentru ca petrecerea sa fie completa vom aduce  la festival muzica buna, etno, dance si folclor autohton.
Festivalul este organizat de Vision Improve în parteneriat cu Primăria Sectorului 2.  Intrarea este liberă pentru toţi cei care doresc să petreacă câteva ore de relaxare în lumea specialităţilor culinare.
Pentru detalii si rezervari:
Vision Improve
Str: Str. Aurel Vlaicu, nr. 59, Brasov
Pers. de contact: Dl. Marius Adam
Tel: 0747.869.686
E-mail: contact@visionimprove.ro