cmykTe așteptăm în perioada 27 mai 2016 – 1 iunie 2016 la Shopping City Deva, să sărbătorim întreaga familie, de la mic la mare, timp de 6 zile.
Pentru copii vor fi instalate, trenulețe, castele și topogane gonflabile și carusele, dar nu vor lipsi nici concursurile care vor implica întreagă familie. Iar pentru părinți organizatorii au pregătit cel mai mare parc de distracții și concerte în fiecare zi.
Iar pentru o sărbătoare atât de specială a familiei, îi invităm pe toți cei prezenți la festival la un adevărat ospăț culinar la cele 5 terase amplasate în cadrul evenimentului…nu vor lipsi micii ce vor sfârâi pe grătarele încinse la maxim încă de la primele ore ale dimineții, dar și pastramă la grătar, pește, sărmăluțe în foi de varză și de viță, toate stropite cu bere din belșug.
Iar ca ospăţul să fie deplin vă aşteptăm cu adevătare produse tradiționale: plăcinte şi cozonaci din toate zonele ţării, horincă „ca la mama ei”, dulciuri, afumături, brânzeturi, dulcețuri, zacuscă și multe altele.
Meşterii populari au venit şi ei la Sărbătoarea  Familiei cu cele mai frumoase cadouri, exponate lucrate manual și produse de artizanat și marochinarie: blănuri, căciuli, bijuterii handmade, ceramică și pielărie.
Atmosfera va fi întreținută cu muzică de petrecere și folclor tradițional, iar pe copii îi așteaptă distracție garantată în caruselele și trenulețele amplasate special pentru ei.
Intrarea este liberă pentru toți cei ce doresc să petreacă câteva ore de calitate, divertisment și  relaxare în lumea specialităţilor culinare.
Program eveniment:

VINERI, 27 MAI 2016
Ansamblul profesionist de muzică populară
condus de Cristian Neagu. Invitati:
Ovidiu Olar, Alina Busuioc, Cristian Fodor, alaturi de Ansamblul de Dansuri Populare Drăgan Muntean, Concert Trupa Slide, CONCERT CARMEN

SAMBATA, 28 MAI 2016
Jerry Co, Ester, MATTEO, CORINA

DUMINICA, 29 MAI 2016
Mile Povan, Geanina Gavrila, Ovidiu Homorodean, Codruta Rodean, Bogdan Cioran, Alex de la Orastie

LUNI, 30 MAI 2016
Orchestra  profesionista de muzica populara condusa de Cristian Neagu. Invitatii: Alisa Toma, Alina Danc, Oliviu Crisan, Popa Claudiu, Andreea Arhip, CONCERT VESCAN

MARTI, 31 MAI 2016
Ansamblul Folcloric Romanasul condus de Cristian Neagu si invitatii: Cristina Neagu, Andrada Cerna, Costi Deoanca, Bianca Iacoboni, Anca Otea Amalia, Program dedicat copiilor, Ansamblul Folcloric Junior, CONCERT COMPACT

MIERCURI, 1 IUNIE 2016
Program dedicat copiilor de 1 Iunie, Tinere vlastare ale folclorului Hunedorean, Ansamblul Folcloric Romanasul, Corul Alegrino, CONCERT MAXIM