“Family Fest, 1 Iunie – Rusalii”, 5 zile de distractie in Parcul Lacul Tei din Capitala!
Locuitorii din Bucuresti și nu numai sunt așteptați, de la mic la mare, începând cu Ziua Copiilor, 1 IUNIE, în Parcul Lacul Tei la un festival dedicat familiei. Evenimentul, intitulat „Family Fest”, se întinde pe durata a cinci zile, până în 5 iunie.
Cei prezenți vor fi poftiți la un adevărat ospăț culinar, la terasele amplasate în cadrul evenimentului, în timp ce copiii se vor putea distra în cel mai mare  parc de distractii special amenajat pentru ei, din care nu vor lipsi trenulețele și toboganele gonflabile.
Pentru că este o sărbătoare dedicată familiei, toți cei prezenți la festival sunt invitați să se înfrupte din bunătățile de la terase. Nu vor lipsi micii ce vor sfârâi pe grătarele încinse la maxim încă de la primele ore ale dimineții, dar și pastrama la grătar, pește, sărmăluțe în foi de varză și de viță, toate „stropite” cu bere din belșug. Iar ca ospăţul să fie deplin, cei prezenți vor fi îmbiați și cu produse tradiționale: plăcinte şi cozonaci din toate zonele ţării, horincă „ca la mama ei”, dulciuri, afumături, brânzeturi, dulcețuri, zacuscă și multe altele. Și meșteri populari, din diferite zone, și-au anunțat participarea la „Sărbătoarea familiei”. Aceștia vor aduce cu ei cele mai frumoase exponate, lucrate manual, dar și produse de artizanat și marochinarie, blănuri, căciuli, bijuterii handmade, ceramică și pielărie.
Intrarea este liberă pentru toți cei ce doresc să petreacă câteva ore de calitate, divertisment și  relaxare în lumea specialităţilor culinare.