HostessSampling-ul este o metodă directă de promovare a produselor dumneavoastră. Această metodă, oferă posibilitatea consumatorilor de a testa un produs gratuit. Se pune accent pe comunicarea directă prin care se oferă consumatorilor informații privind produsul și producătorul.

Echipa Vision Improve ofera servicii profesionale de sampling, distribuție de materiale publicitare; acțiuni de hostess pentru evenimente, prezentări modă, conferințe, târguri, expoziții, car shows, cocktail-uri, petreceri, recepții, baluri, clipuri publicitare, film, lansări de produse.

SamplingVision Improve dispune de capacitatea şi experienţa necesară pentru a vă oferi o gamă largă de soluţii şi idei atunci când doriţi să vă materializaţi identitatea, să vă semnalizaţi locaţia sau să vă afişaţi eficient serviciile.

Vision Improve înseamnă: – zeci de clienţi multumiţi – sute de proiecte finalizate – mii de ore dedicate clienţilor noştri.

Evenimentele organizate şi coordonate de noi vă oferă un maxim de interacţiune cu publicul şi concurenţa, lucru uşor de dovedit prin evenimentele marca Vision Improve