Macheta Selgros Gogu&gratare pt Zile si Nopti-page-001Asociatia Cultural Autentic Fest in parteneriat cu Selgros Cash&Carry va invită la Autentic Fest unde tradiţiile româneşti se îmbină cu arta culinară.
Astfel in perioada 26-28 iunie ne intalnim in Parcul Lacul Noua din Brasov cu prietenul nostru Gogu Harciogu’ specialist in gratare care vă intampină cu cateva surprise.
Sambata de la ora 12:00 am pregatit pentru voi un show culinar cu Chef Giovanni Piselli castigator al Concursului Top Chef 2012 si al Arenei Bucatarilor 2010. Veti avea sansa sa aflati secretele unui gratar de nota 10 de la unul dintre cei mai buni Chefi din Brasov.
Vrem sa dovedim ca romanul s-a nascut maestru in gratare!
Pentru asta va asteptam intre orele 12:00-14:00 la cortul Selgros pentru inscrieri in competitie, avand 10 locuri disponibile. Dam start concursului incingand gratarele la ora 14:00 sub atenta supraveghere a juriului reprezentat de Giovanni Piselli. Premiile pentru primii trei clasati vor consta in accesorii de gratar pentru a continua specializarea in arta BBQ-ului. Nu uitam de restul concurentilor pregatind si pentru ei mici premii de consolare. Seara o incheiem impreuna la concertul Proconsul pregatit de organizatori.
Duminica va asteptam tot la cortul Selgros sa pregatim si sa degustam impreuna un gulas la ceaun.
Ne vedem la iarba verde si voie buna,