afis.nouAm schimbat zilele Festivalului dar nu și bucuria de a petrece românește! Brașov Autentic Fest!
BRAȘOV AUTENTIC FEST, 3 – 5 iulie 2015, week-endul acesta este vremea distracției!
Vă așteptăm începând de vineri, 3 iulie, în Parcul Lacul Noua din Brașov să dăm startul unei petreceri autentic românești.
Organizatorii au pregătit în fiecare zi a festivalului zeci de surprize atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Pe copii îi aștepteaptă zilnic cel mai animat parc de distracții cu topogane gonflabile și bile pe  apă, concursuri cu hidrobicicletele, kinder disco dar  ateliere de creație în aer  liber.
Susține oamenii ajutați la Fundația Bucuria Darului, lăsând să plutească pe lacul de la Noua, 300 de bărcuțe, confecționate din hârtie! Pe oceanul vieții fiecare persoană are  puterea de a ajunge la țărm, unii au nevoie de puțin ajutor dar împreună îi putem susține!
Page1Sâmbătă, 4 IULIE,  ne întâlnim în Parcul Lacul Noua din Brașov cu prietenul nostru Gogu Harciogu’ specialist în grătare care vă intampină cu cateva surprise din partea Selgros România. Începând cu ora 12:00 am pregătit pentru voi un show culinar cu Chef Giovanni Piselli câștigător al Concursului Top Chef 2012 și al Arenei Bucătarilor 2010. Veți avea șansa să aflați secretele unui grătar de nota 10 de la unul dintre cei mai buni Chefi din Brașov.
Vrem să dovedim că românul s-a născut maestru în grătare! Pentru asta vă așteptăm între orele 12:00-14:00 la cortul Selgros pentru înscrieri în competiție, având 10 locuri disponibile. Dăm start concursului încingând grătarele la ora 14:00 sub atenta supraveghere a juriului reprezentat de Giovanni Piselli. Premiile pentru primii trei clasați vor consta în accesorii de grătar pentru a continua specializarea în arta BBQ-ului. Nu uităm de restul concurenților pregătind și pentru ei mici premii de consolare.
Zeci de producători şi meşteri populari iscusiţi, veniți atât din frumoasa zonă a Brașovului cât și din alte colţuri ale ţării, vă aşteaptă  în Parcul Lacul Noua, cu produse pe alese. Vă puteţi înfrupta din grătare aromate, bulz tradiţional, pregătit de cele mai iscusite gospodine, grătare, mititei, frigărui şi fripturi. Toate aceste bunătăţi vor fi stropite cu bere Ciucaș… din belşug!
În plus, comercianţii vă vor oferi cele mai originale cadouri, decoraţiuni și obiecte de artizanat, realizate de către artişti handmade, dar şi dulciuri variate (turtă dulce, kurtos kalacs, îngheţată, siropuri şi dulceţuri, toate, pregătite în casă).
Iar, pentru ca petrecerea sa fie completă, vom aduce la festival muzică pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele: Proconsul, Aurel Tămaș, Matteo, dar și formații locale îndrăgite de toți brașovenii: Formația Atomic, Trupa 6, Pacific, Rozmarin și mulți alții.
Evenimentul este organizat de către Asociația Culturală Autentic Fest cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov, a Partenerului Oficial Ciucaș, Sponsorului Oficial Jidvei, partenerilor media: Radio Brașov, Super FM, Zile și Nopți, Wigo. Parteneri eveniment: Selgros, Sergiana, LeFruMarin, Palmyra Events, Crenvurștilă, Alpin57 Lux, Karoly, Aha Ultra Lounge, Jagermaister, Brutăria Genica, Familia Cățean, Juni Brașovecheni etc.
Ne vedem la iarba verde si voie buna,din 3 IULIE!
Intrarea este libera! Pentru detalii și rezervări: 0743.074409, 0747.869686.