unnamedWeekendul acesta, VII ŞI NE racorim in Parcul Naţional din Capital,la FESTIVALUL ESTIVAL!!!
Lasa-te surprins la un eveniment cu adevarat DULCE si RACOROS, incepand de vineri, 10 iulie si pana duminica, 12 iulie.
Te aşteptăm, sambata, 11 iulie, începând cu ora 10, să asişti la preparearea cului mai mare pandispan cu vişine, lung de peste 10 metrii, in prepararea caruia gospodinele au folosit peste 100 de ouă, peste 100 de kilograme de zahăr, 200 de kilograme de făină şi nu mai puţin de 100 de kilograme de vişine.
Şi, cum vişina este vedeta petrecerii, gospodinele vor pregăti, în faţa trecătorilor, sute de kilograme de compot de visine, numai bun pentru a ii racori pe tracatorii din Parcul National.
Visina nu va lipsi nici la pregatirea a zeci de kilograme de chiselita cu visine, un preparat racoros numai bun pentru a stinge canicula. Pentru ca petrecerea să fie una pe cinste, micii şi carnea vor sfârâi pe grătarele încinse, tot de la primele ore, iar noi vom stinge canicula cu zeci de mii de litrii de bere ce vor curge din belşug.
Organizatorii s-au pregătit şi cu o gamă variată de produse tradiţionale: dulciuri, brânzeturi, afumături şi pâine de casă, coaptă în cuptoarele amenajate tot „în buricul târgului”, si bineinteles inghetata din plin.
Pe cei mic ii asteapta cel mai animat parc de distractii cu topogane gonflabile, iar pentru cei curajosi ii asteptam sa participe la la vestita provocare ICE BUCKET!! Curajosii ce vor accepta provocarea nostra si vor castiga consursul vor fi premiati cu produse din cadrul targului.
Vă aşteptăm cu drag şi voie bună!!!