Show gastronomic grandios și inedit în Parcul Național !

Se va întâmpla week-end-ul acesta, 19 Octombrie-22 Octombrie 2017,cu ocazia celei de-a 5-a ediții a FESTIVALULUI HAIDUCESC!

  Bucătări din toate colțurile țării vor pregăti de vineri până duminică, cele mai gustoase preparate haiduceşti, în toate felurile și pentru toate gusturile: ceaunele vor clocoti de zor cele mai gustoase tocanite din oaie, vânat și alte cărnuri aromate, grătarele vor sfârâi pline de păstrămuri, cârnați și coaste haiduceşti, cuptoarele vor coace de zor pâine și pulpe de miel, iar berbecuți și purceluși se vor rumeni pe proțap.

Nu vor lipsi nici produsele de la stână, cum îi plac haiducului-balmoş și bulz, toate scăldate din belșug de străchini cu must si vin și halbe de bere.

Spectacolul gastronomic va fi desăvârșit de ceaune uriașe și un grătar haiducesc spectaculos.

Bucureștenii vor fi așteptați cu multe surprize, haiducii vor fi prezenți în Parcul National cu show-uri spectaculoase, iar atmosfera va fi încinsă cu muzică pe placul haiducilor .

Timpul se anunță numai bun pentru petrecere, astfel încât vă așteptăm cu mic cu mare să sărbătorim haiduceşte în Parcul National!