SeminarEvenimentele organizate şi coordonate de noi vă oferă un maxim de interacţiune cu publicul şi concurenţa, lucru uşor de dovedit prin evenimentele marca Vision Improve:
– Uliţa Vinului – Braşov
– Târgul de Rusalii – Bucureşti
– Târgul Toamnei – bucureşti
– Târgul de Crăciun: “Vine Moşul în Obor” – Bucureşti
– Si altele.

De asemenea, oferim logistica necesară penru organizarea de conferinţe, seminarii, petreceri firme, lansări brand, training-uri, team building-uri. Vision Improve înseamnă: zeci de clienţi multumiţi, sute de proiecte finalizate, mii de ore dedicate clienţilor noştri.

EvenimentEvenimentele organizate si coordonate de noi au oferit un maxim de interactiune cu publicul, agentia ocupandu-se integral de programul desfasurarii fiecarui eveniment in parte, de la atragerea participantilor cu produse traditionale romanesti si nu numai (in functie de specificul fiecarui eveniment), asigurarea logisticii necesare fiecarui participant, organizarea de concursuri si activitati de divertisment, precum si spectacole, concerte, si pana la mediatizarea si promovarea fiecarui eveniment atat prin mijloace media conventionale cat si neconventionale, prin realizarea materialelor de promovare: bannere, afise, flyere, steaguri.

Fiecare eveniment inseamna pentru noi seriozitate, punctualitate, profesionalism si nu in ultimul rand calitate. Echipa Vision Improve se va ocupa de tot ceea ce este necesar si va transforma evenimentul dumneavoastra, intr-unul de succes. Atat pentru dumneavoastra, cat si pentru clientii pe care doriti sa ii atrageti.