Premiera in Parcul Herastrau din Capitala: Un tauras de 300 de kilograme va fi pregatit de vineri noapte pentru sambata spre deliciul celor prezenti la Targul Bunatati si Traditii herastrau.printRomanesti- Camara de Iarna. Un tauras de 300 kilograme va fi lasat in bait de vineri noapte si va fi perpelit la protap pentru 8 ore si oferit tuturor celor pofticiosi prezenti in Parcul Herastrau, sambata, 9 noiembrie, incepand cu orele 11. Pe langa aceasta premiera, organizatorii au pregatit un adevarat ospat romanesc cu prilejul Lasatei Secului de Craciun, de unde nu vor lipsi poalele-n brau bucovinene, ciolanul cu fasole, un gulas imens pragatit la ceaun. Ultimul must din acest an va fi si el prezent in cadrul festivalului, pregatit din struguri proaspeti rascopti, astfel ca organizatorii au amenajat şi cea mai mare mustărie în aer liber, de unde vor putea degusta şi cumpăra cel mai delicios must. Şi, pentru că ne aflăm în plin sezon al recoltelor, pe trecători îi aşteaptă cele mai aromate legume şi fructe proaspete, aduse direct din grădinile agricultorilor. Magiunul de prune şi zacusca sunt deja puse la borcane şi îşi aşteaptă cumpărătorii pentru a le depozita in CAMARA DE IARNA. Să nu uităm de meşterii populari, care au o ofertă variată de exponate lucrate manual. Şi, pentru că vremea ţine cu noi şi în acest sfârşit de săptămână, ne-am gândit şi la cei mici, care se vor putea bucura de distracţia în aer liber, în interiorul spaţiului de joacă, amenajat special pentru ei. Cei mari vor avea parte de muzică pentru toate gusturile: etno, dance, folclor autohton si tarafuri, ce vor anima petrecerea.

Vă aşteptăm, cu drag şi voie bună!